• domeniu de activitatePapetărie, Birotică, Promoționale
  • tip serviciuMagazin Online

Preview Site

Scurtă descriere

Grupul UMINARI se număra printre primele firme românești, cu activitate de import și distribuție a produselor de papetărie, birotică și promoționale, alături de activități dedicate exportului și serviciilor conexe.

Prospectarea pieței, promovarea unor mărci de prestigiu, extinderea colaborării cu producătorii locali, dezvoltarea unor echipe de vânzări profesioniste, diversitatea și calitatea gamei de produse și servicii sunt doar câteva dintre obiectivele pe termen lung, care au condus la crearea și consolidarea unei afaceri de succes.

Vreau o întâlnire

UMINARI este un brand cunoscut și de încredere pe piața din România, iar succesul grupului de firme care-l reprezintă este definit de prestigiu, calitate și stabilitate.

Despre proiectul Uminari

Magazinul Online Uminari oferă utilizatorului o experiență plăcută, simplificând căutările acestuia printr-un sistem de filtrare complex dar și datorită organizării conținutului în pagină.

Deși magazinul online are ca obiectiv principal conversia utilizatorilor în cumpărători, Uminarii a dorit să evidențieze colaborările cu branduri cunoscute și calitatea produselor pe care le comercializează.

Magazinul online creat de noi nu a fost primul proiect Uminari. Înainte să-i întâlnim pe reprezentanții brandului, aceștia își promovau produsele prin intermediul unui site cu structură haotică și design învechit, care nu convertea utilizatorii în clienți. După lansarea noului magazin online, Uminari a înțeles adevărata semnificație a prosperității. Compania se bucură de succes și în prezent, vânzările online fiind într-o continuă ascensiune.


Tehnologii Folosite

  • Tehnologii
  • Tehnologii
  • Tehnologii
  • Tehnologii
  • Tehnologii

Vezi site