Soluții fezabile pentru business-ul meu

Sunt strateg. Mă interesează obiectivele în business dar și resursele și profesionalismul implicate în atingerea lor.

Când am relansat conceptul meu de mentorat în business: Inward Business Mentorship®, am apelat la echipa de la Emiral Media.

EMIRAL mi-a oferit soluții fezabile pentru modelul meu de business și alternative tehnice concrete pentru fiecare dintre cele trei platforme online pe care mă bazez în activitatea de mea de mentorat de business.

Aliz Kosza
Business Mentor

Comunicare eficientă și profesionalism

logo-ebt

Comunicarea eficienta și profesionalismul de care a dat dovada fiecare membru al echipei în procesul de realizare al site-ului nostru recomanda Emiral Media pentru orice proiect de grafica și web design.

Elena Farcaș
Director executiv Euro Best Team

Mulțumiri pentru răbdare

logo-uminari

Transmit mulțumiri, personal și în numele firmei UMINARI, întregii echipe EMIRAL care a contribuit la finalizarea proiectului, cu multă răbdare și îngăduință. [..] Mult succes în proiectele viitoare și să auzim numai de bine!

Minella Ceciu
CEO - UMINARI DISTRIBUTION SRL

Profesionalism și originalitate

logo-budureasca

Pe întreaga desfășurare a proiectului, echipa Emiral a dat dovadă de profesionalism și originalitate astfel încât a integrat cu succes și dezvoltările adiționale solicitate pe parcurs acordând atenție tuturor detaliilor necesare pentru implementare.

Olga Miloiu
Director executiv, SC Budureasca SRL

Continuăm la administrare

logo-almi

Am colaborat cu Emiral Media atât pentru realizarea site-ului www.almiidealconstruct.ro, cât și pentru identitatea vizuală, realizarea logo-ului. Continuăm tot cu ei pentru administrarea lunară a site-ului!

Cristi Cumpănăsoiu
Almi Ideal Construct

A successful collaboration

logo-biomedica

The collaboration with Emiral was a very successful one, the professionalism and the freshness of the team increase our project, the results of they’re work was highly appreciated by our company and our collaborators. We extended our collaboration for other companies from Bio Medica group.

Dr. Claudia Sprincenatu
CEO Bio Medica International

Am apreciat nivelul ridicat de implicare

New Balance este unul dintre cele trei magazine online realizate împreună cu Emiral Media. Am apreciat nivelul ridicat de implicare în creșterea vânzărilor și eficientizarea investițiilor în marketing.

La fiecare solicitare am beneficiat de soluții care au răspuns la provocările business-ului.

Eugen Păturan
General Manager