• domeniu de activitateTennis Training
  • tip serviciuCreare landing page

Preview Site

Scurtă descriere

Tennis Hero este un business dezvoltat relativ recent, în București, care oferă cursuri de tenis, atât pentru pentru copii cât și pentru adulți.

Cu o experiență de 8, respectiv 9 ani, Carla Georgescu și Dan Lazăr au câștigat numeroase turnee și au jucat alături de celebrități din lumea tenisului, cum ar fi Maria Sharapova.

Și-au câștigat experiența în România, Germania și Australia, iar acum antrenează copii și adulți, oferindu-le acestora ocazia să devină eroi în lumea tenisului.

Despre proiectul Tennis Hero

Proiectul Tennis Hero este o pagină de conversie (denumită „landing page” în limbajul de specialitate), care are rolul de a transforma vizitatorii în persoane interesate de produsele și serviciile companiei.

Scopul acestei pagini este atât creșterea profitului companiei cât și crearea unor relații de calitate cu clienții și potențialii clienți.

Pagina web prezintă într-un singur loc toate argumentele care îi conving pe vizitatori să participe la cursurile de tenis predate de experții Tennis Hero. Avantajele competitive evidențiate sunt poziționarea clubului de tenis într-un loc exclusivit și sigur, dar și antrenorii foarte bine pregătiți.

În prezent, pagina de conversie produce rezultate foarte bune și este integrată cu soluția CRM, lucru ce îmbunătățește și simplifică gestionarea relației cu clienții.


Tehnologii Folosite

  • Tehnologii
  • Tehnologii
  • Tehnologii

Vezi site