Agenție marketing online

Îți crești brandul și îi convingi mai ușor pe vizitatorii site-ului să te contacteze.

Serviciile noastre se adresează oricărui tip de afacere.

Pentru că fiecare business este diferit, îți oferim atât consultanța, cât și strategia de marketing de care ai nevoie. Stabilim campaniile de promovare online în funcție de obiectivele ce trebuie atinse si le optimizăm continuu pentru a accelera rezultatele de marketing.

null

Project Manager

null

Rezultate rapide

null

Servicii de calitate

Ce facem pentru tine?

Începem prin a-ți înțelege business-ul, nevoile strategice, punctele unice de valoare și publicul-țintă. Apoi le raportăm la specificul pieței în care activezi și implementăm un plan isteț care atinge obiective.

 • Înțelegem comunicarea de brand și obiectivele de business.
 • Căutăm soluții pentru integrarea performance marketing-ului în strategia de digital.
 • Generăm soluții adaptate nevoilor și stadiului de dezvoltare ale afacerii tale.
 • Construim rapoarte personalizate și le interpretăm.
 • Optimizăm strategiile și ratele de conversie.

Ce îți oferim

null

Social Media

Social Media este un instrument puternic ce permite companiilor să comunice cu clienții lor în timp real. Dacă este făcut corect, marketing-ul prin social media poate avea efecte benefice asupra celorlalte tehnici de marketing.
null

Pay per Click

Fixăm bugetul, cuvintele-cheie, datele demografice și geografice, iar tu vezi imediat cum încep să apară vizitatori interesați de website-ul tău. Te ajutăm și cu optimizarea continuă a campaniilor, făcându-le profitabile.

null

Email Marketing

Fie că vinzi online sau îți construiești un sistem de loializare a clienților, marketing-ul prin email rămâne în continuare eficient și încântă noii clienți, dar și pe cei existenți!
null

Remarketing

Remarketing-ul este una dintre cele mai EFICIENTE forme de Display Advertising. Permite afacerii tale să afișeze anunțuri DOAR celor ce au vizitat website-ul tău. Imaginează-ți puterea acestui instrument!
null

Optimizare conversie

Conversiile reprezintă PERFORMANȚĂ și PROFIT. Creștem performanța si eficiența obținerii de clienți online crescând rata de conversie a vizitatorului în client final.
null

Copywriting

Cuvintele fac diferența! Articolele valoroase care rezolvă o problemă sau informează în mod corect, un Tweet inteligent sau acea idee nemaipomenită publicată pe Facebook sunt “micile” detalii care crează un conținut viral și îți aduc oportunități de conversie online de calitate.

Cum procedăm

null

Ne întâlnim

Pentru a cunoaște viziunea ta și a companiei tale, apoi stabilim obiectivele și modalitățile de lucru.

null

Planificăm

Îți vom prezentăm cele mai bune strategii de branding, marketing și vânzări pentru afacerea ta.

null

Facem online-ul să lucreze pentru tine

Echipa noastra se implică 100% si îți asigură eficiența maximă a campaniilor de marketing. Construim imaginea ideală pentru business-ul tău.

null

Te informăm constant

Știi mereu care sunt rezultatele acțiunilor tale, care sunt tendințele pieței și ce trebuie să faci pentru a avea cele mai bune rezultate.

null

Testăm și aplicăm

Testăm, cerem feedback, monitorizăm și evaluăm, astfel încât tu să te bucuri de cele mai bune rezultate.

null

Obții rezultatele dorite

Te bucuri de rezultatele pe care Emiral Media le atinge pentru tine și afacerea ta.

Ce beneficii primește compania ta ?

 

Vânzări mai mari cu costuri mai mici

Dezvoltarea portofoliului de clienți

Consolidarea relației cu clienții tăi

Accesarea de noi piețe pentru afacerea ta

Mai mult trafic pe website-ul tău

Gestionarea eficientă a campaniilor de marketing online

Imagine impecabilă a companiei tale în piață și în fața competiției

Profitabilitate maximă pentru acțiunile de vânzare ale companiei tale

Cât costă?

Pachet Standard

€450
 • Strategie
 • Postari Facebook (3 pe saptamana)
 • Comunity Management
 • Account Management
 • Facebook Ads
 • Consultanta (1hr)
 • Raport lunar

Pachet Premium

€650
 • Strategie
 • Postari Facebook/ Instagram (5/5 pe saptamana)
 • Comunity Management
 • Account Management
 • Facebook/Instagram Ads
 • Google Ads
 • Consultanta (5h)
 • Articol Blog (1 pe luna)
 • Raport lunar

Promoția este valabilă până la 30 septembrie 2018 pentru abonamente pe o perioadă de minim 6 luni

Întrebări frecvente

Pentru că orice business se menține sănătos cu un plan de Marketing bine pus la punct, iar publicul tău-țintă este Online! Este locul în care comunitatea creată de brand-ul tău îți oferă feedback și primește răspunsuri la întrebări, într-un dialog care vă aduce amândurora un plus de încredere și timp câștigat. Mesajele tale ajung direct la cei interesați, iar tu le poți optimiza constant, cu costuri mai mici decât offline.

Este simplu: când vrei să-ți cucerești audiența. Fie că lansezi un nou produs sau abordezi o piață nouă, vrei să crești vânzările sau să recrutezi mai ușor, Online-ul lucrează pentru tine și atinge obiective!

În primul rând, ce înseamnă pentru tine un rezultat de succes? Consolidarea reputației? În doar 3 luni, poți ocupa unul dintre locurile din față la spectacolul propriului succes. Cauți să optimizezi rata de conversie? În 3 luni, brand-ul tău a devenit popular, dar va începe să vândă eficient după încă 3 luni de acțiuni gândite strategic, planificate atent și implementate riguros. Pentru sănătatea business-ului tău, recomandăm minim 6 luni de dialog cu publicul-țintă. Faci performanță, dacă ești consecvent!

În prima lună, îți înțelegem business-ul, produsele și serviciile oferite, concurența și piața în care activezi, așa că investiția ta este minimă: Pachetul Standard, personalizabil pe nevoile tale. Apoi, îți recomandăm un buget de investiție pentru Facebook, Instagram sau chiar Google. Știm că nu-i ușor să fii antreprenor, așa că eficientizăm lunar aceste costuri: obții rezultate fără eforturi financiare prea mari.