Pentru a beneficia de o ofertă personalizată:0372 990 925
Și tu poți fi remarcabil
Remarcă-te printr-un magazin online creat pentru afacerea ta.Creare magazin online

plata online prin card

Analizăm afacerea

Ne interesează atât imaginea de ansamblu, cât și detaliile. Care este istoricul firmei? Cum se poziționează ea pe piață și față de concurență? Prin ce se individualizează? Dorim să aflăm avantajele competiționale pentru a le putea transmite mai departe clienților din spațiu virtual.

Vrem să ne convingem, pentru a fi convingători la rândul nostru.

+

Aplicăm soluțiile optime

Echipa noastră va crea spațiul virtual pe măsura afacerii tale. Emiral Media nu livrează doar un site administrabil, ci soluții integrate pentru ca afacerea ta să beneficieze de expunere maximă în spațiul online.

Decizia de a avea un magazin online este una importantă și trebuie privită ca un pas în dezvoltarea afacerii, având în vedere contextul economic actual și evoluția socială.

=

Obținem rezultate

Magazinele online create de Emiral Media se remarcă prin grafica atractivă, ușurința în folosire și, nu în ultimul rând, atenția la detalii. Pentru că detaliile fac diferența dintre bine, foarte bine și remarcabil.

Iar vânzările și profitul înseamnă succesul reciproc, dublat de oportunitatea unei colaborări viitoare. Ceea ce ne propunem și reușim.

 

Portofoliu magazine online

 • portofoliu-budureasca
 • portofoliu-komarom
 • portofoliu-1dress
 • portofoliu-newbalance
 • portofoliu-lospaccio
 • portofoliu-bata
 • portofoliu-uminari

Ne mândrim cu portofoliul de magazine online realizate, având clienți mulțumiți și soluții care și-au demonstrat eficiența, transformându-se în surse de profit pentru proprietarii lor. Au încredere în noi:

 

Un magazin online profesionist, vinde

creare magazin online

Am ajuns să preferăm achizițiile online pentru că este totul mult mai simplu. Nu mai pierdem timp cu drumul până la magazin și de acolo până acasă. Avem acces la o gamă largă de produse și la cel mai mic preț.

Dar de ce preferăm anumite magazine online? De ce alegem o serie de produse și nu altele? Secretul stă în modul de prezentare, în profesionalismul transmis de unele magazine în raport cu altele. Iar noi suntem în măsură să concepem un magazin online unic și atrăgător, în ton cu produsele și serviciile tale.

Când e cazul să-ți deschizi un magazin online?

Ce avantaje îți oferă magazinul nostru virtual?

Produse și categorii nelimitate

Wishlist și rezervare de produs

Legături cu Facebook și Google+

Optimizare inițială pt. relevanță

Modul pentru newsletter

Modul traducere site

Integrare plată cu cardul

Statistici detaliate cu vănzările

 

Îți creăm și testăm magazinul pentru a fi pregătit 100%

Nu folosim un magazin online „standard” pe care-l personalizăm superficial doar la nivel de logo, paletă cromatică, pagină de contact șamd.

Fiecare magazin vine cu o garanție de 30 de zile

Înainte de a-l predat clientului, fiecare magazin online este testat pentru a corespunde dpdv al specificațiilor discutate și criteriilor de performanță.


Îți oferim documentație și training

Fiecare client al nostru beneficiază de o ședință de training în care-i sunt prezentate facilitățile platformei și cum se poate administra magazinul.

Avem pachete de administrare și promovare

Știm că ești ocupat să gestionezi o afacere, așa că în baza unui abonament lunar ne angajăm să-ți îmbunătățim magazinul și să-l promovăm.

 

De ce creare magazin online?

Ai o afacere de succes căreia i te dedici 24/7. Lucrezi, te documentezi în permanență și faci eforturi pentru a fi în trend cu piața și înaintea concurenței. Asta cere determinare și merită felicitări.

Iar acum poți vinde printr-un magazin online creat special pentru tine. Mai rapid, mai eficient, afacerea ta se va dezvolta în spațiul virtual, cu un profit crescut și investiții reduse în comparație cu magazinele clasice. Alege acum un magazin creat de Emiral Media. Întotdeauna la sigur.

De ce Emiral Media?

De ce să alegi creare magazin online de către Emiral Media?

Emiral Media oferă servicii personalizate, astfel încât fiecare client va beneficia de un produs unic în felul său. Nu suntem adepții creării unui magazin online „la cheie” pentru că fiecare afacere online are particularitățile sale, iar înțelegerea acestora este mai presus de elementele tehnice sau de design folosite. Dacă alegi un magazin online „la cheie”, te vei deosebi de concurență?

Ne mândrim cu portofoliul de magazine online realizate, având clienți mulțumiți și soluții care și-au demonstrat eficiența, transformându-se în surse de profit pentru proprietarii lor. Vezi portofoliul și alege un magazin virtual care să pună în valoarea afacerea ta.

Ce platformă se folosește?

Tehnologii de creare magazin online

Se pot crea magazine online folosind atât platforme open source (cu avantajul unei game largi de facilități), cât și soluții custom. Orice ai alege, poți fi sigur că vom folosi cele mai noi tehnologii: platformă LAMP (Linux – sistem de operare, Apache – server HTTP, MySQL – bază de date și PHP – limbaj de programare), JavaScript, XHTML, HTML 5, CSS 3, Ajax și jQuery.

Dacă dorești un magazin online realizat după specificații anume, noi îl vom crea pentru tine.

Cât durează?

Timpul pentru creare magazin online

Procesul creării unui magazin durează 27 de zile lucrătoare (dacă cerințele sunt clare și s-au primit materialele), dar în funcţie de complexitate sau specificaţii, acest termen poate fi extins. La cererea expresă se poate urgenta procesul, realizându-se un magazin online așa cum ți-l dorești într-un timp mai scurt.

Cu un magazin online, te vei adresa publicului din toată țara și nu numai. Vei descoperi clienți noi și oportunități nebănuite.

Cât costă?

Cât costă un magazin online?

Întrucât fiecare afacere este unică și fiecare magazin online va avea particularitățile sale, nu există un preț „de listă”. Există însă determinare din partea noastră să venim cu o ofertă competitivă, adaptată afacerii tale.

Faceți SEO?

SEO pentru magazinele online, pasul obligatoriu

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) în cazul magazinelor online începe încă din momentul creării, niciun element nefiind lăsat la voia întâmplării. Concurenţa este acerbă și ne dorim ca magazinele clienţilor noștri să se comporte exemplar, succesul lor fiind și succesul nostru.

Oferta noastră include optimizarea inițială pentru creșterea relevanței paginilor de produs și, la cerere, vom continua cu optimizarea on-page, oferind în paralele consultanță pentru a profita de cele mai recente schimbări în algoritmul Google.

Ce facilități îmi oferiți?

Ce facilități obții cu un magazin virtual marca Emiral Media?

Mai mult decât a furniza un instrument de vânzare, le suntem alături clienților noștri prin servicii de consultanță și suport tehnic. Stabilim împreună care e cea mai bună strategie de poziționare pe piață și ce tactici se pretează pentru a vinde cu succes.

Remarcă-te printr-un magazin online creat pentru afacerea ta.

 

Sumar
Rating autor
Rating general
4 based on 40 votes
Nume produs
E-Shop

Articole comerț online

 • online-thb

  Prezența online nu este un lux, ci o necesitate

  Domeniul online este unul dintre cei mai buni parteneri posibili în viața unui om de afaceri, în activitatea și succesul firmei acestuia. Deși întâlnim foarte mult scepticism în ziua de azi, iar neîncrederea este la un continuu nivel de creștere, dacă facem o cercetare amănunțită putem observa cu ușurință ca...
 • comertul-online-thb

  Comerțul online, o piață în continuă creștere

  Comerțul online, o piață în continuă creștere. Iar afacerea ta, nu trebuie să lipsească! Conform celor mai recente statistici, un sfert dintre românii conectați la internet își fac cumpărăturile online, iar mai bine de jumătate dintre aceștia se documentează pe internet înainte de a lua orice decizie de cumpărare, valori...
Simple Share Buttons